vlagWij zamelen geld in voor Stichting STOPhersentumoren.nl, een doel wat al sinds 2007 aan de weg timmert om meer onderzoek naar hersentumoren mogelijk te maken en met succes, want ze zijn inmiddels uitgegroeid tot de grootste financier van hersentumoronderzoek in Nederland. 

Het verbeteren van de behandeling voor hersentumorpatiënten doe je niet alleen daarom werkt Stichting STOPhersentumoren.nl samen met alle universitaire ziekenhuizen die hersentumoronderzoek doen en hebben ze veel contacten met buitenlandse onderzoeksgroepen, en zit er zelf een professor uit Engeland in de wetenschappelijke adviesraad.

Van alle kinderen die overlijden door kanker, overlijdt 41% van hen door een hersentumor. Bovendien komt hersenkanker ook het meest voor onder jongvolwassenen tot 40 jaar.

Tijd voor actie!

G€€F VOOR GENEZING VAN HERSENKANKER EN DOE MET ONS MEE !!!  

Heeft u nog vragen, aarzel niet en neem contact met ons op via

De opbrengst van de Walk4Brains gaat volledig naar hersentumoronderzoek, dus voor de volle 100%.  De Stichting STOPhersentumoren.nl is volledig transparant en heeft van ieder jaar dat zij bestaat een jaarverslag op de website: https://stophersentumoren.nl/Overons/downloads#jaarverslag

Voor meer informatie over het juist besteden van de gelden kun je kijken bij het CBF, het keurmerk voor de goede doelen: https://www.cbf.nl/organisatie/stophersentumorennl

Voor meer informatie over onze keurmerken, ANBI en CBF klik hier

Samen verschil maken. Het is mogelijk!